Gulvafslibning

Bor du i Odense eller i oplandet til Odense, kommer vi meget gerne på besøg og måler dine gulve op så vi kan give et tilbud på en gulvafslibning. Det koster ikke noget at få os på besøg, og tilbuddet er selvfølgelig også uforbindende.

Så hvis du overvejer at erstatte dine gamle udtjente gulve med nye, lyse og flotte trægulve i ægte træ, så er en gulvafslibning af dine trægulve lige sagen.

 

Bestil et gratis besøg via vores kontaktformular

Det er mest praktisk, hvis du bruger vores kontaktformular, så vi kan ringe tilbage til dig og aftale en tid, hvor vi kommer ud og ser på gulvenes tilstand. På den måde kan vi afgøre, hvor meget arbejde det vil kræve at få dem på højkant igen.

 

Selve gulvafslibningen sker med en effektiv og støjsvag maskine. Vi har nemlig investeret i en maskine, der ikke generer naboerne og maskinen er også forsynet med et effektivt filter, der sikrer, at der kun efterlades et meget fint lag støv, der nemt kan fjernes fra vindueskarmene og andre plane flader i huset.

 

Efter gulvafslibningen forbliver gulvene smukke

Efterfølgende skal de nye sarte gulvflader beskyttes mod lys og snavs, og overfladen skal desuden behandles, så den forbliver smuk og nem at holde ren.

Det sker med første en ludbehandling, der gør, at gulvet ikke gulner i sollyset. Den endelige overfladebeskyttelse foregår med en sæbebehandling, en oliebehandling eller en lakering, hvor du kan vælge om du ønsker at bruge en vandbaseret lak eller en lak, der er baseret på opløsningsmidler. Desuden kan du vælge om du ønsker at lakken skal være blank, halvblank eller mat.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gulvafslibning, 10.0 out of 10 based on 1 rating