Gulvafhøvling

Trænger du til fornyelse derhjemme? Så er det måske en god ide at starte helt nedefra – nemlig med gulvene! I stedet for tæppebelagte gulve, hvor tæpperne med tiden er lagt på for at skjule de slidte og ikke så kønne trægulve, kan du få renoveret det gamle trægulv, så det bliver som nyt – lyst og smukt med synlige træstrukturer og flotte furer, der er med til at skabe den rigtige rumoplevelse.

 

En gulvafhøvling er løsningen, og en gulvafhøvling koster ikke mere end godt 50 kr. pr. 50.

Hos Odense-gulve.dk har vi mange års erfaring med at renovere gulve og vi ved, at selv de værste gulve kan blive som nye igen med en gulvafhøvling.

 

Gulvafhøvling får bugt med den slidte overflade

Gulvafhøvlingen foregår med en maskine, der har små skarpe høvlklinger i bunden ned mod gulvet. Når disse skarpe klinger passerer gulvets overflade fjernes der lag efter lag, og til sidst står gulvet lyst og fuldstændigt som nyt i træet – og dufter tilmed dejligt af frisk nyt træ.

 

Få et gratis tilbud fra os

Hvis du er interesseret i et godt tilbud fra en erfaren gulvafhøvlings virksomhed, så tag kontakt til os, så vi kan måle dine gulve op og se deres tilstand. Herefter beregner vi et tilbud ud til dig, med de ting vi har aftalt. Fx vil der også stå i tilbuddet, om det er os, der giver dine gulve den nødvendige overfladebehandling i form af en sæbebehandling, en oliebehandling eller en lakering.

 

Du er under alle omstændigheder super velkommen til at spørge hele vejen gennem processen – fx om hvilke midler du skal bruge – også til at holde gulvene rene efterfølgende…

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)